ДОБРА СПРАВА ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО

Працівники Ічнянського національного природного парку в рамках Всеукраїнської безстрокової екологічної акції «Посади дерево миру» на території Хаєнківсько-Заудайського природоохоронного науково-дослідного відділення створили нові лісові насадження сосни звичайної. До посадки лісу долучилися активісти громадських організацій «Ічнянський козацький полк» та «Активіст Ічнянщини», волонтери. Благословив добру справу ігумен Свято-Вознесенського чоловічого монастиря УПЦ КП с.Радьківка отець Петро.
Результатом спільної праці на користь довкілля та заради майбутніх поколінь стало створення нової ділянки лісу площею 2,1 га. Назвали цю ділянку «Урочище Мирне». Символічна назва вселяє глибокий оптимізм і віру в життя, налаштовує рішуче. Активно стати на захист найдорожчого в прекрасному і шаленому сьогодні – на захист природи і миру в Україні.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок Постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>