ЕКОКРОК – 2017

Вже одинадцятий рік поспіль Ічнянський національний природний парк проводить природоохоронні заходи спільно з компанією «Бритіш Американ Тобакко Україна». За роки співпраці, започаткованої у квітні 2007 року, в рамках екологічного проекту «ЕкоКрок», спільними зусиллями працівників парку та компанії було створено нові лісові насадження на площі понад 50 га. В цьому році 86 працівників компанії ”Бритіш Американ Тобакко Україна“ з Прилуцької тютюнової фабрики та Київського офісу, разом зі своїми дітьми та працівниками Ічнянського національного природного парку посадили 30 тисяч сіянців сосни звичайної на території Будянсько-Сезьківського природоохоронного науково-дослідного відділення.
Співпраця між Ічнянським НПП та тютюновою компанією «Бритіш Американ Тобакко Україна» була і залишається направленою на підтримку та розвиток об’єктів природно-заповідного фонду України, сприяє збереженню, відтворенню та раціональному використанню природно-ландшафтних та історико-культурних комплексів, що знаходяться на території парку.

https://www.youtube.com/watch?v=DXacfM4D-JI

Опубліковано у Новини. Додати до закладок Постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>