З ТУРБОТОЮ ПРО ПЕРНАТИХ

Зима закінчується… Але птахи все ще потребують нашої допомоги, бо сніги та морози неабияк виснажили їх. Отож, природоохоронна акція «Допоможемо птахам» все іще актуальна. Дана акція є традиційною в Ічнянському національному природному парку і тривала вона цілу зиму, а нещодавно до неї приєдналися учні 2 класу Ічнянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 та вихованці старшої групи ДНЗ №1 м. Ічня. Під час екологічного заняття «День зимуючих пташок» провідний фахівець з екологічної освіти ознайомила дітей із зимуючими пташками рідного краю, розповіла як і з чого можна змайструвати годівнички, яке «меню» повинно бути в «пташиній їдальні» та наголосила, що наповнювати кормом годівниці потрібно щодня.
На завершення цікавого та пізнавального заняття учні 2 класу Ічнянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 більш детально ознайомилися з червоногрудим красенем – снігурем та виконали об’ємні аплікації із його зображенням.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок Постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>