У ВЕСНЯНОМУ КРАЇ ХОР ПТАШИНИЙ СПІВАЄ

З настанням теплих та погожих весняних днів небесна блакить наповнилася радісними, дзвінкими, мелодійними пташиними піснями. Працівники відділу еколого-освітньої роботи та рекреації Ічнянського національного природного парку в цей період проводять різні еколого-просвітницькі заходи про птахів.
Так, днями, спільно з вчителями та учнями Гужівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено «Свято птахів» . На деякий час класна кімната перетворилася на справжній «пташиний базар». Тут господарювали вісник весни – шпак, всезнаюча сорока, гордий та поважний журавель, лісовий соліст – соловей, галасливі ластівки. А всіх їх радо зустрічали – сонечко та весна. Під час заходу діти співали пісні про пернатих друзів, відгадували загадки, розповідали вірші про пташок. А іще вчилися любити птахів, берегти та піклуватися про них.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок Постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>