ВОДОЙМИ РІДНОГО КРАЮ

Щороку Ічнянський національний природний парк проводить природоохоронну акцію «Мальовничим водоймам – чисті береги». Цьогоріч до акції долучилися учні Заудайської філії Ічнянського ЗЗСО І-ІІІ ст. №4. Розпочали з екоуроку, де слухали розповідь та переглядали презентацію про річки Удай та Іченьку про те, як працівники національного природного парку вивчають та охороняють водойми парку, дбають щоб прибережні зони завжди були привабливими. Діти із задоволенням розфарбували розфарбовки, розповідали про своє рідне село, пояснили чому воно так називається, про водойми, які його прикрашають. Здійснили екскурсію до ставка, який знаходиться недалеко від школи.
Сподіваємось, що після таких заходів не тільки діти, а й батьки замисляться над тим, як ми дбаємо про водойми рідного краю, чи не залишаємо сміття після відпочинку на природі.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок Постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>