ТВОРИТИ ДОБРО ЛЕГКО

Прийшла справжня зима, з пекучими морозами, ясними днями, і синіми вечорами. У цей час пташки потребують нашої з вами допомоги. Але допомоги розумної. Адже підгодовування птахів – непроста справа, і не слід бездумно віддавати їм залишки людської їжі, тому що це може зашкодити. В годівничку можна покласти крихти білого хліба, зерна пшениці, насіння соняшника, гарбуза, дині. Плоди горобини, калини уподобають снігурі, а шматочки несолоного сала прийдуться до смаку синичкам, дятлам. Багато різних птахів прилітає до годівниці, облаштованої біля адмінприміщення Ічнянського НПП, яка працює без вихідних. До доброї справи підгодівлі працівники парку закликають всіх небайдужих. На індивідуальних заняттях з дітьми розповідають про пташиний раціон взимку та розвішують з ними біля осель виготовлені власноруч годівнички.
Попереду ще багато холодних та сніжних днів. Тож допоможемо птахам перезимувати! Спорудити годівниці для пташок можна з будь-якого підручного матеріалу і ви матимете змогу не лише спостерігати за невгамовним птаством, але й врятувати від голоду не одну пташину. Пернаті не залишаться в боргу: навесні вони звеселять нас дзвінкими піснями, а все літо успішно боротимуться із шкідливими комахами.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок Постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>