СВЯТО КАЛИНИ

Напередодні Дня довкілля працівники відділу рекреації та екологічної освіти Ічнянського національного природного парку спільно з учнями 11 класу Ічнянського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 провели свято посадки калини «Благословляємо на світ красу калинову».
Розпочався захід у класі вступним словом класного керівника, а потім слова ведучих перепліталися з виступами учнів про дивовижну калину, про її народну славу, про цілющі властивості.
Фахівець з екологічної освіти Ічнянського національного природного парку закликала посадити кущі калини біля школи, біля своєї домівки. Побажала присутнім, а особливо випускникам, щасливої долі, щоб їхнє життя прикрашала калина і приносила в їхні оселі лише радість і щастя.
Свято продовжилося на подвір’ї школи, де учні 11 класу з великим задоволенням садили кущики калини на згадку про свій дружний класний колектив.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок Постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>